top of page

OFERTA MUZIKE

Kënga e shkollës sonë

Sonnenkinder - Një këngë për GGS -Sonnenstraße

(Tekstet janë shkruar nga fëmijët e grupit të letërsisë.)

 

Muzika:  Theofilos Fotiadis, Antonius Papamichail
Kitarat:
  Thorsten Sala
Të gjitha instrumentet e tjera:
  Theofilos Fotiadis (studio e dhomës së pritjes)
Prodhimi:
  Theofilos Fotiadis (studio e dhomës së pritjes)
Regjistrimi në vend:
  Leon Mucke
Përzierje:
  Nikos Rondelis (Oberlin Sound Attic, Mönchengladbach)
Përvetësimi:
  Andreas Herr (Heyday Studio, Wuppertal)

Faqja kryesore e dizajnit të imazhit dhe soundcloud:  Georgios Kotrotsios

Pauzë për të kënduar

SingPause është një projekt i Städtischen Musikverein zu Düsseldorf. Ai mbështetet nga zyra kulturore dhe zyra e administratës së shkollës në kryeqytetin shtetëror Düsseldorf, si dhe nga sponsorë të shumtë. 
Filloi për herë të parë në 2006 dhe që atëherë është zhvilluar në një ofertë të rëndësishme arsimore muzikore, integruese shoqërore. Shtë pjesë e programit shkollor dhe zhvillohet në mëngjes. Ai përfshin të gjithë nxënësit nga klasa e parë deri në të katërtën. Në 2020/21, SingPause në Düsseldorf do të ofrohet në 70 shkolla fillore për rreth 16,000 fëmijë. Shkollat e tjera fillore do të donin të përfshiheshin në program.

 

Veglat tona muzikore

Shkolla jonë ka instrumente të ndryshme muzikore që përdoren gjithashtu nga ofrues të ndryshëm arsimor pasdite. 

bottom of page