top of page

Njoftim dhe kontakt i sëmurë

NJOFTIMI I S IMUNDJES

JU FALËNDEROJ PËR MESAZHIN TUAJ!

LAJME

JU FALËNDEROJ PËR MESAZHIN TUAJ!

Kontaktoni

Shkolla Fillore Sonnenstrasse
 

Sonnenstrasse 10
40227 Düsseldorf

Grupi i grave të Sekretariatit
0211.8924780

0211.8929841

gg.sonnenstr@schule.duesseldorf.de

(Nga e hëna deri të premten nga ora 8 e mëngjesit deri në 12 pasdite)

Punë sociale shkollore GGS Sonnenstrasse

Zonja Gertrud  Hilger (punonjës social i diplomuar):

Tel. 0211.8925639 ose 0162.6707644

gertrud.hilger@duesseldorf.de

   

Znj. Natascha Maciejewski (punonjëse e diplomuar sociale):

Tel. 0211.8924789 ose 0162.6721541

natalja.maciejewski@duesseldorf.de

bottom of page